Літній рецепт кабачків в духовці

Літній рецепт легких кабачків в духовці можна сміливо готувати до самої осені, страва гарантовано не набридне. Сам рецепт дуже простий, а завдяки великій кількості спецій і апетитною хрусткою скоринкою, подавати кабачки зручно не тільки гарніром, а й повноцінною закускою.

Інгредієнти:

На 3 кабачка великих кабачка беремо:

  • 2 столові ложки сметани
  • 4 зубчики часнику
  • 1 чайну ложку солі
  • стільки ж паприки
  • сухого часнику і прованських трав
  • 2 столові ложки панірувальних сухарів

Приготування:

  1. Нарізаємо кабачки фігурної овочерізки (це опціонально, можна і просто нарізати їх гострим ножем), дрібно рубаємо часник, викладаємо у форму для запікання.
  2. Додаємо зверху зазначені в інгредієнтах спеції, панірувальні сухарі, кладемо сметану і перемішуємо. Ставимо в духовку і випікаємо 30 хвилин при 180 градусах.
  3. Незважаючи на те, що страва вийшла дуже легкою, вона також і дуже поживна. В принципі, подавати її можна і без м’яса.

Докладний процес приготування дивіться у відео нижче:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: