Апетитні деруни з м’ясною начинкою. Ділюся рецептом

Деруни виходять , рум’яними, з апетитною золотистою скоринкою і соковитою м’ясною начинкою. Дуже смачні і ситні. Готуються швидко і просто, тому впорається будь-яка господиня. Сподобаються вони всім без винятку. Можете відразу готувати подвійну порцію. Рекомендую всім спробувати.

Інгредієнти:

  • 3 великих картоплини
  • 2 яйця
  • 4 зубчики часнику
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 4 столові ложки борошна
  • 100 гр фаршу
  • сіль і чорний мелений перець
  • куркума за смаком

Приготування:

  1. В першу чергу очищаємо картоплю. Використовуючи тертку, натираємо на великій фракції.
  2. Також натираємо очищену ріпчасту цибулю. Об’єднуємо з картоплею.
  3. Потім поміщаємо все в чашу блендера і подрібнюємо.
  4. Після чого додаємо продавлений через прес часник, яйця, борошно, спеції і сіль. Добре все перемішуємо.
  5. Фарш солимо, перчимо і вимішуємо.
  6. Тепер розігріваємо сковорідку з олією і викладаємо порціями картопляну суміш. Поверх кожної розміщуємо невелику кількість фаршу. Рівномірно розподіляємо і покриваємо ще картоплею.
  7. Потім перевертаємо деруни і продовжуємо смажити до готовності.

До столу подаємо гарячими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: