Бісквітний банановий торт – ділюся рецептом

Любителі бісквітних тортів обов’язково оцінять цю смакоту належним чином. Рецепт досить простий, але в ньому є своя родзинка – для того, щоб торт вийшов м’якшим і пишнішим, ми будемо додавати майонез. Спробувавши приготувати за цим рецептом бісквіт, ви забудете про інші варіанти. Доповнювати його ми будемо солодким бананово-молочним кремом і робити багатошаровим. Повірте, така смакота не залишить байдужим нікого. Зберігайте рецепт готуйте і насолоджуйтеся.

Інгредієнти:

  • 5 яєць
  • 200 гр цукрового піску
  • 300 гр майонезу
  • 570 гр згущеного молока
  • 400 гр борошна
  • 10 гр розпушувача
  • 3 банана
  • 150 гр вершкового масла

Приготування:

  1. В першу чергу в окрему ємність відправляємо яйця і цукровий пісок. Використовуючи міксер, збиваємо все до густої піни.
  2. Потім додаємо сюди майонез і 1 банку згущеного молока. Знову все добре перемішуємо.
  3. Тепер просіюємо борошно з розпушувачем і частинами відправляємо в підготовлену суміш, постійно помішуючи міксером.
  4. Вимішуємо добре тісто і ділимо його на 3-4 частини.
  5. Після чого можна братися за складання торта. Для цього кожен корж потрібно змастити підготовленим кремом і укласти один на одного. Верх і боки також покриваємо кремом.
  6. Прикрашаємо нарізаним бананом, мигдалем і кокосовою стружкою. Після чого потрібно прибрати в холодильник на 2-3 години.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: