Для ситного обіду: суп з фаршем і грибами

  • Простий і швидкий у приготуванні суп найкраще підходить для осінньої пори року.

Домашній суп із фаршем і грибами наповнить будинок апетитним ароматом і затишком. Ви можете приготувати дуже смачний і ситний суп. Простий і швидкий у приготуванні .

Інгредієнти:

  • 1 цибулина
  • 2 болгарських перця
  • 500 грамів фаршу
  • за смаком прованські трави
  • 2 зубчики часнику
  • 400 грамів свіжих томатів
  • 1 столова ложка томатної пасти
  • 1,2 літри води
  • 200 грамів печериць
  • 1/2 пучка зеленого базиліку
  • 50 г будь-якого сиру
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Потрібно дрібно нарізати цибулю і обсмажити на рослинній олії.
  2. Додати дрібно нарізаний болгарський перець, обсмажувати помішуючи 3-4 хвилини.
  3. Додати фарш і обсмажувати до золотистої скоринки.
  4. Додати дрібно нарізаний часник, терті помідори і томатну пасту.
  5. Потім залити все водою і довести до кипіння.
  6. Посолити і поперчити, додати прованські трави, зменшити вогонь практично до мінімуму і варити суп 30-35 хвилин.
  7. За 10 хвилин до кінця додати нарізані печериці, дрібно нарізаний базилік.
  8. Подавати суп з тертим сиром.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: