Домашнє пісочне печиво, яке тане в роті

Кожна господиня має хоча б один швидкий рецепт печива, яким можна скористатися, коли гості вже на порозі. Але якщо ви не знаєте, як приготувати найшвидше печиво, яке буквально тане у вас у роті, то обов’язково зверніть увагу на цей варіант приготування.

Інгредієнти:

  • 200 гр. вершкового масла
  • 150 гр. цукру
  • ванілін
  • сіль
  • 2 яйця
  • 400 гр. борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача

Приготування:

  1. Беремо 200 гр. вершкового масла, 150 гр. цукру та трішки ваніліну. Його можна замінити ванільним цукром.
  2. Туди ж додаємо дрібку солі, все ретельно розминаємо, можна перемішати міксером. Після цього додаємо одне яйце та один жовток. Все ще раз ретельно перемішуємо за допомогою міксера. Маса має вийти однорідною, цукор — розчинитися.
  3. Наразі додаємо 400 гр. борошна та одну чайну ложку розпушувача. Все акуратно перемішуємо. Маса має бути дуже пластичною.
  4. Саме час ліпити печиво. Воно може бути різної форми. Найлегше, звичайно, скачати печиво в кульки. Тепер кожну кульку потрібно по черзі занурити спочатку в яєчний білок, а потім у цукор.
  5. Печиво викладаємо на лист. Випікати за 180 градусів 25 хвилин.Домашнє пісочне печиво, яке тане в роті

Це печиво буквально тане у роті і виглядає більш ніж привабливо. Ще одна цікава особливість – печиво завжди виходить за рахунок цукру дуже хрустким, з гарною глянсовою скоринкою (це виходить завдяки яєчному білку). І не забувайте про ванілін, який дає чудовий аромат!Домашнє пісочне печиво, яке тане в роті

Смачного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: