Гарячі бутерброди з помідорами і сиром

«Іноді можна і полінуватися», – кажу я собі, коли готувати зовсім немає бажання. Але голодним все одно ніхто не залишається. Знаю, як нагодувати всіх швидко, а головне смачно. Гарячі бутерброди з помідорами і сиром вже давно стали традиційними перекусом, а іноді і вечерею. Може і калорійно, але встояти складно.

На відміну від класичних бутербродів з ковбасою, в свої я кладу грибну начинку. А два види сиру і томати перетворюють знайоме блюдо в справжній делікатес. В результаті я отримую ситну закуску, що нагадує італійські брускети. Ось що нам знадобиться.

Інгредієнти:

  • батон 0,5-1 шт.
  • Твердий сир 200 г
  • печериці 300 г
  • Цибуля 1 шт.
  • моцарелла 200 г
  • помідор 2 шт.
  • майонез 3 ст. л.
  • кетчуп 2 ст. л.
  • часник 2 зуб.
  • орегано 0,5 ч. Л.
  • сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком

Приготування:

  1. Вимийте гриби і натріть їх на крупній тертці. Цибулю  наріжте кубиками і обсмажте в невеликій кількості рослинного масла.смажена цибуля
  2. Потім додайте шампіньйони і готуйте, поки вся вода не випарується, а гриби не підрум’яняться. Посоліть і поперчіть, дайте охолонути.гриби з цибулею
  3. Змішайте майонез з кетчупом, видавіть часник. Викладіть 10-12 скибочок нарізного батона на деко, застелене пергаментним папером, і змастіть їх соусом.хліб з соусом
  4. На кожен шматочок хліба викладете скибочку твердого сиру і 1-2 ст. л. смажених грибів. Наріжте 2 великих кульки моцарели і помідори кружечками і розподіліть по батону. Посипте сіллю і сушеним орегано.бутерброди з грибами
  5. Розігрійте духовку до 200 градусів і випікайте бутерброди 10-15 хвилин, поки моцарелла не розтане.гарячі бутерброди

Логічно, що подавати бутерброди з грибами потрібно гарячими. Тоді сир тягнеться, а підсмажений батон хрумтить. Зазвичай закуска не встигає охолонути. Але якщо таке трапилося, підігрійте її в мікрохвильовій печі або в духовці.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: