Гості не повірили, що тут тільки кабачок, куряча грудка і яйце (без борошна, манки, крохмалю)

Виходять дуже ніжні, соковиті, з ароматом спецій чи то оладки, чи то котлетки. Це ПП рецепт, тому що в ньому НЕ буде ні борошна, ні манки, ні картоплі, ні крохмалю. А щоб було зовсім правильно, ці оладки можна запекти в духовці або приготувати на водяній бані. Ну і останнє, що хочу сказати, робити ці котлети – оладки від сили півгодини.

Приготування:

  1. Один середній молоденький кабачок ріжемо великими кубиками, щоб потім його можна було пропустити через м’ясорубку або перебити блендером.
  2. Також на великі шматки ріжемо цибулю.
  3. Тепер беремо куряче філе і ріжемо його на такі ж шматочки, що підходить для блендера або м’ясорубки. У цьому рецепті необхідно використовувати саме курячу грудку, тому що вона добре вбере в себе сік кабачка.
  4. Спочатку викладаємо в чашу комбайна (або блендера) кабачки, цибулю і часник і перетворюємо їх в однорідну масу.
  5. Потім додаємо сюди курячу грудку і знову пробиваємо комбайном до отримання однорідної маси.Гості не повірили, що тут тільки кабачок, куряча грудка і яйце (без борошна, манки, крохмалю)
  6. Ось така маса повинна у нас вийти. Викладаємо цю масу в миску.Гості не повірили, що тут тільки кабачок, куряча грудка і яйце (без борошна, манки, крохмалю)
  7. Тепер вбиваємо сюди одне яйце і додаємо дві столові ложки вівсяних пластівців. Перед цим я ці вівсяні пластівці я подрібнила блендером до дуже дрібного стан, майже що муки.
  8. Відразу додаємо сіль, чорний мелений перець, трохи сушеного часнику, і спецій для курки. До складу моїх спецій для курки входить мелений коріандр, хмелі-сунелі, солодка паприка, сушені базилік і петрушка.
  9. Добре перемішуємо все, і наша маса для котлет – оладок готова.
  10. Смажимо на невеликій кількості добре розігрітої олії по пару хвилин з кожного боку. Масу на сковорідку я викладаю ложкою, а потім надаю їй форму котлетки.Гості не повірили, що тут тільки кабачок, куряча грудка і яйце (без борошна, манки, крохмалю)
  11. І ось так швидко, дійсно за півгодини, я наготувала цілу гору смачних котлеток на вечерю своїй родині.Гості не повірили, що тут тільки кабачок, куряча грудка і яйце (без борошна, манки, крохмалю)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: