Гострі КАБАЧКИ ПО-КОРЕЙСЬКИ з морквою. Супер-закуска!

Кабачки  на смакк  нейтральні, але зі спеціями і маринадом стають дуже ароматними .

Інгредієнти:

  • кабачки молоді – 400 гр.
  • морква – 300 гр.
  • часник – 2-3 зубчики
  • цукор – 1 ч.л.
  • сіль – 0,5 ч.л.
  • приправа для корейської моркви – 1 ст.л.
  • оцет 9% – 1 ст.л.
  • соняшникова олія – 50 мл

Приготування:

  1. Вибирайте молоді кабачки невеликого розміру і щільні, з ними буде простіше працювати. Шкірку знімати не потрібно, вона в таких плодах тоненька і ніжна. Натріть овочі на тертці для корейської моркви тонкою соломкою. Уже в натертому вигляді повинно вийти 400 гр.Гострі КАБАЧКИ ПО-КОРЕЙСЬКИ з морквою. Супер-закуска!
  2. Моркву натріть довгою соломкою на цій же тертці. І складіть в глибоку миску.
  3. Залишилося додати спеції в свіжий салат. Покладіть половину чайної ложки солі, чайну ложку цукру, столову ложку приправи для моркви по-корейськи і стільки ж оцту, пару-трійку зубчиків часнику, подрібненого  через прес.Гострі КАБАЧКИ ПО-КОРЕЙСЬКИ з морквою. Супер-закуска!
  4. Рафіновану соняшникову олію добре нагрійте в маленькому посуді. Полийте нею часник і спеції.  В гарячій олії найкраще розкриється їх аромат.
  5. Перемішайте  всі складові, щоб розчинилися цукор і сіль. Якщо є рукавички, краще перетерти все руками, так набагато зручніше.Гострі КАБАЧКИ ПО-КОРЕЙСЬКИ з морквою. Супер-закуска!
  6. Коли всі спеції будуть рівномірно розподілені по овочах, накрийте посуд харчовою плівкою і поставте в холодильник маринуватися хоча б на 3 години. Але краще на більш тривалий час, щоб кабачки встигли  промаринуватися.
  7. Тепер можна починати запасатися вітамінами з сирих овочів.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: