Готую таке м’ясо на заміну м’ясу “по-французьки”

М’ясо таке готую на заміну м’ясу по-французьки. Смачно, ситно, готується просто і виходить відразу м’ясо та соус. Залишиться приготувати тільки гарнір та обід готовий, а виходить так смачно, хоч на святковий стіл подавай.

Інгредієнти:

  • м’ясо філе – 1000 г
  • сіль – 1 ч.л.
  • чорний перець – за смаком
  • помідори – 2 шт
  • часник – 3 зубчики
  • майонез – 3 столові ложки (або сметана)
  • сир твердий – 100-150г

Приготування:

  1. М’ясо філе у мене 1 кг поріжемо на порційні шматочки товщиною 5-7 мм, м’ясо ріжемо вздовж волокон, так буде м’ясо соковитіше. Тепер м’ясо добре відбиваємо тильною стороною ножа чи кухонним молотком. Тепер м’ясо солимо з двох боків та перчимо. Я сіль додаю із розрахунку половина ч.л. солі на 500 г м’яса. У мене 1 кг м’яса, тому кладу 1 ч.л. солі.Готую таке м'ясо на заміну м'ясу "по-французьки"
  2. Беремо сковороду у мене сковорода діаметром 26 см.
  3. Наливаємо олію кладемо м’ясо і обсмажуємо на середньому вогні приблизно по 2 хвилини з кожного боку. Таким чином, у м’ясі залишиться сік.Готую таке м'ясо на заміну м'ясу "по-французьки"
  4. Тепер м’ясо кладемо на лист рівномірно розподіляємо і відставляємо вбік.
  5. 2 свіжі помідори почистимо від шкірки, поріжемо шматочками, щоб шкірка легко відходила я опускаю помідор спочатку в гарячу воду на секунд 30 потім в холодну.
  6. Додаємо майонез 3 ст.л., можна замінити на сметану. Сир 100-150 г натріть на дрібній тертці, додаємо до помідорів і перемішуємо. Розподіляємо по м’ясу.Готую таке м'ясо на заміну м'ясу "по-французьки"
  7. Ставимо в розігріту духовку і готуємо при 200 градусах 30 хвилин або орієнтуйтесь на готовість.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: