Гуляш із яловичини з підливою як у їдальні. Краще рецепту ще не придумали

М’ясо виходить м’яке, смачне! Цей ароматний гуляш з підливою як у їдальні чи садку, думаю, всім знайомий. Сьогодні розповім, як приготувати такий гуляш із яловичини.

Інгредієнти:

  • яловичина 500гр
  • цибуля 1 шт
  • морква 1 шт
  • томатну пасту 1 ст.л.
  • борошно 1 ст. л.
  • сіль за смаком
  • спеції (лавровий лист, перець) за смаком
  • олія соняшникова

Приготування:

  1. Нарізаємо шматочками м’ясо і обсмажуємо кілька хвилин на сильному вогні. Потім додаємо ріпчасту цибулю та моркву.
  2. Обсмажуємо пару хвилин, потім наливаємо 1 склянку води і тушкуємо на повільному вогні під кришкою не менше години. М’ясо має добре розваритися, бути м’яким. При потребі доливаємо воду.
  3. Потім додаємо сіль, 3-4 горошини чорного перцю, лавровий лист.
  4. Змішуємо в мисці 1 склянку води, борошно та томатну пасту. Розмішуємо виделкою або віночком до однорідності, щоб не було грудочок. Суміш, що вийшла, додаємо до м’яса.
  5. Тушкуємо ще кілька хвилин. Підливка загусне, і якщо потрібно, то додайте ще трохи води, доводячи гуляш до потрібної консистенції.

Смачний гуляш із яловичини з підливою як у садку (або їдальні) готовий. Подаємо з будь-яким гарніром, дуже смачно!

Приємного смаку!

P.S. Так само можна приготувати гуляш зі свинини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: