Хрумка закуска з лаваша: готую на сніданок, вечерю

Сьогодні дуже багато смачних, а головне простих та швидких у приготуванні страв на основі лаваша. Пропоную вам дуже апетитний та ситний варіант, який можна зробити на сніданок, вечерю, для перекусу.

Інгредієнти:

  • лаваш тонкий, 1 шт
  • огірки мариновані, 2 шт
  • капуста, 350 г
  • цибуля та морква по 1 шт
  • кріп, часник, майонез, сіль, перець

Приготування:

  1. Цибулю ріжемо дрібно і заливаємо окропом, щоб вона віддала гіркоту. Залишаємо на 10 хвилин, зливаємо воду і віджимаємо.
  2. Капусту тонко шаткуємо, моркву натираємо на великій тертці.
  3. Змішуємо овочі, додаємо майонез, але небагато, щоб маса не потекла.
  4. Додаємо дрібно нарізану зелень, солимо і перчимо.
  5. Розподіляємо начинку по листу лаваша і згортаємо тугий рулет.Хрумка закуска з лаваша: готую на сніданок, вечерю і для перекушування
  6. Ріжемо його на порційні шматочки.
  7. У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо шматочки з двох сторін до рум’яності.Хрумка закуска з лаваша: готую на сніданок, вечерю і для перекушування

Закуска виходить з хрусткою скоринкою, дуже ситна та смачна. Якщо ви не любите овочеві начинки, тоді використовуйте заздалегідь обсмажений фарш або гриби, змішані з твердим або плавленим тертим сиром. Смачно виходить із солоним або солодким сиром, але в цьому випадку збийте пару яєць і занурюйте шматочки перед тим, як викладати в сковороду – яйце запобігає витіканню сиру при обсмажуванні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: