І торта не треба. З яблуками і кремом цей пиріг просто незрівнянний: простий і швидкий

Випічка з яблуками завжди була і залишається однією з найпопулярніших, смачних і ароматних. Цей пиріг виходить дуже м’яким, в ньому багато начинки, мало тіста, а крем створює дуже ніжну консистенцію. Готується легко і просто зі звичайних продуктів.

Інгредієнти:

  • яйця, 3 шт
  • цукор, 150 г
  • ванілін
  • розпушувач, 1 пакетик
  • молоко, 200 мл
  • масло вершкове розтоплене, 50 г
  • борошно, близько 350 г

Для приготування крему необхідно:

  • молоко, 500 мл
  • яйця, 2 шт
  • цукор, 2 – 3 ст.л
  • крохмаль, 2 ст.л
  • яблука, 2 шт

Приготування:

  1. Яйця збиваємо з цукром і ваніліном на Ваш смак.
  2. Збиваємо масу міксером до стійкої і густої маси.
  3. Вливаємо молоко і розтоплене вершкове масло, перемішуємо вінчиком.
  4. Всипаємо просіяне борошно з розпушувачем і збиваємо масу до густоти.
  5. Змішуємо яйця з крохмалем і цукром, молоком і ставимо варитися крем на невеликий вогонь.
  6. Варимо до густоти знімаємо з плити і охолоджуємо.
  7. Форму для випічки застеляємо пергаментом, виливаємо тісто і висипаємо яблука, порізані шматочками.І торта не треба. З яблуками і кремом цей пиріг просто незрівнянний: простий і швидкийІ торта не треба. З яблуками і кремом цей пиріг просто незрівнянний: простий і швидкий
  8. Зверху викладаємо і розрівнюємо крем.І торта не треба. З яблуками і кремом цей пиріг просто незрівнянний: простий і швидкий
  9. Випікаємо пиріг близько 30 – 40 хвилин при 180 градусах.
  10. Остиглий пиріг виймаємо з форми, посипаємо цукровою пудрою з корицею, за бажанням.І торта не треба. З яблуками і кремом цей пиріг просто незрівнянний: простий і швидкий

Щоб простіше і рівномірніше викласти крем на пиріг, помістіть його в пакет і відріжте куточок, видавіть крем на поверхню пирога. Або просто скористайтеся кондитерським мішком.

Дуже смачно виходить, якщо крем ще змішати з подрібненими в крихту горіхами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: