Коли хочеться пиріжків з цибулею і яйцем, я просто роблю ці оладки

Цю страву в моїй родині люблять всі – виходять такі ж точно пиріжки з цибулею і яйцем, а часу на приготування, витрачаєш набагато менше.

Інгредієнти:

  • кефір і сметана по 125 мл
  • яйце, 1 шт
  • яйця варені, 2 шт
  • цибуля зелена, добрий пучок
  • сіль і перець за смаком
  • розпушувач, 1.5 ч.л
  • борошно, близько 1.5 склянки

Приготування:

  1. Відварюємо яйця, охолоджуємо і ріжемо дрібними кубиками.
  2. Зелену цибулю ріжемо і змішуємо з яйцями.
  3. Порада: можна ще додати будь-яку зелень.
  4. Для тіста з’єднуємо кефір і сметану (кімнатної температури).
  5. Додаємо сіль, перець, яйце, розпушувач, борошно, перемішуємо і залишаємо масу на 5 хвилин.
  6. Додаємо в тісто начинку і добре все перемішуємо.
  7. Розігріваємо невелику кількість олії, викладаємо столовою ложкою тісто і обсмажуємо з двох сторін до рум’яної скоринки.
  8. Викладаємо на паперові серветки, щоб прибрати надлишки олії і складаємо на тарілку.
  9. Подаю на обід, вечерю, просто як перекус. Виходять пиріжки дуже смачними і пишними. Якщо немає розпушувача, підійде і сода.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: