Котлетний рулет – неймовірна страва вихідного дня!

Звичайні котлети тепер готую досить рідко, а ось рулет із котлетної маси — найчастіший гість на вихыдні. Ділюсь з вами приголомшливим рецептом!

Інгредієнти:

  • Фарш яловичий 450 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Яйце куряче 4 шт.
  • Сіль за смаком
  • Кмин 1 ч. л.
  • Паприка 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений 0.5 ст. л.
  • Олія соняшникова 100 мл
  • Цукор 1 ч. л.
  • Часник 2 зуб.
  • Лимонний сік 40 мл
  • Сир голландський 100 г
  • Сир моцарела 150 г
  • Помідор 1 шт.
  • Солоні огірки 1 шт.
  • Цибуля зелена (перо) за смаком
  • Кріп за смаком
  • Сметана 20% 2 ст. л.

Приготування:

  1. Змішайте яловичий фарш із подрібненою цибулею, хлібними крихтами, 1 яйцем, 1 ст. л. солі, кмином, паприкою та 0,25 ч. л. чорного меленого перцю.
  2. Щоб приготувати домашній майонез, з’єднайте олію, 1 яйце, лимонний сік, 1 ч. л. солі, цукор, 0,25 ч. л. чорного меленого перцю і часник. Збийте інгредієнти занурювальним блендером.
  3. Приготуємо  начинкою. Наріжте помідор і огірок , твердий сир і моцарелу натріть на тертці.
  4. Застеліть робочу поверхню харчовою плівкою, викладіть фарш і розімніть його в прямокутник.
  5. Змастіть фарш домашнім майонезом. Зверху присипте його твердим сиром і моцарелою.
  6. Викладіть нарізані помідори, солоний огірок, подрібнену зелену цибулю та кріп.
  7. Акуратно заверніть прямокутник у рулет, загорніть його плівкою та фольгою. Відправте в морозилку на 2-3 години.
  8. Розгорніть рулет і наріжте його порційними скибочками.
  9. Злегка збийте 2 яйця з 1 ч. л. солі, додайте сметану і перемішайте.
  10. Всипте борошно, перемішайте інгредієнти до однорідності.
  11. Кожен шматочок рулету обваляйте в приготованій суміші і обсмажте з двох сторін на сковороді, розігрітій з соняшниковою олією.

Якщо ви шукаєте вражаючу страву для святкового столу, беріть на замітку цей рецепт. Будьте певні, байдужих  не залишиться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: