Котлети економ: з фаршу і картоплі. Бюджетний варіант

За рахунок додавання в котлети картоплі, вони виходять дуже м’якими і ніжними, ситними і виходить їх досить багато.

Інгредієнти:

  • фарш і картопля по 300 г
  • яйця, 2 шт
  • часник, 2 зубчики
  • сіль, перець, спеції, зелень.

Приготування:

  1. Фарш беріть на свій смак, чистий або асорті з різних сортів м’яса.
  2. Картоплю натираємо на грубій терці, трохи віджимаємо.
  3. Додаємо тертий часник – його беріть на свій смак. Змішуємо масу з фаршем.
  4. Солимо і перчимо, всипаємо паприку, коріандр та інші добавки за смаком, яйця.
  5. Масу добре вимішуємо і відбиваємо.
  6. Формуємо котлети і обвалюємо у борошні або сухарях. Якщо у вас сковорідка з антипригарним покриттям, можна не обвалювати.
  7. Обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії до рум’яності.

Котлети економ: з фаршу і картоплі. Бюджетний варіант

Подаю такі соковиті і ніжні котлетки з будь-якими гарнірами, салатами. Можна ще додатково протушкувати їх в соусі, щоб вийшла підлива. Для неї можна взяти трохи води, томатної пасти, борошна і спецій з сіллю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: