Котлети з дуже смачною начинкою

Ніжні, соковиті котлети готую лише з цим рецептом. Мінімум інгредієнтів та часу.

Інгредієнти:

Для фаршу:

  • Фарш курячий – 500 г
  • Цибулина – 1 шт
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Хліб за смаком
  • Яйце – 1 шт
  • Сіль перець

Для начинки:

  • Сир (моцарелла) -100-150
  • Яйця варені – 2 шт
  • Зелень петрушка, кріп – за смаком
  • Вершкове масло – 2 ст.л.

Приготування:

  1. Приготуємо начинку, сир та яйця натираємо на дрібній тертці. Додаємо дрібно нарізану зелень та вершкове масло (кімнатної температури). Все добре перемішуємо до однорідного стану.
  2. Далі готуємо фарш, пропускаємо м’ясо, цибулину і хліб через м’ясорубку.
  3. Додаємо часник пропущений через прес, яйце. Солимо, перчимо до смаку. Добре все перемішуємо.
  4. Змочуємо руки водою, ложкою набираємо фарш, у середині робимо заглиблення і кладемо туди начинку.
  5. Потім формуємо котлету. Мокрими руками це добре робиться, фарш не липне до рук.
  6. Смажимо на розігрітій соняшниковій олії, на слабкому вогні, з двох сторін до рум’яної скоринки.
  7. Кришкою можна не накривати, котлетки дуже швидко готуються.

Подавати можна з картоплею та овочами. Приємного смаку!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: