М’який, просочений, простий у приготуванні торт без випічки

Торт виходить дуже м’яким за рахунок того, що до печива ви додасте банани і заварний крем.

Інгредієнти:

  • печиво шоколадне, 500 г
  • молоко, 800 мл
  • жовтки, 7 шт
  • борошно, 4 ст.л
  • вершкове масло, 150 г
  • крохмаль, 2 ст.л
  • банани, 4 шт
  • варене згущене молоко

Приготування:

  1. Для крему жовтки з’єднуємо з 200 г цукру, цукром і борошном, 100 мл молока. Перемішуємо.
  2. Виливаємо залишок молока і перемішуємо до однорідності.
  3. Ставимо крем в каструлю і варимо на середньому вогні до загусання, постійно перемішуючи. Якщо є ямки – після уварювання збийте міксером.
  4. Додаємо вершкове масло і перемішуємо. Охолоджуємо.
  5. Банани ріжемо кружочками.
  6. На дно форми викладаємо крем, шар печива, крем, банани, крем, печиво. Чергуючи усі продукти, формуємо торт. Накриваємо плівкою та ставимо на ніч у холодильник.
  7. Виймаємо з форми і прикрашаємо вареним згущеним молоком – через пакет або кондитерський шприц зробіть сіточку на торті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: