Минтай з помідором та сиром. Ділюсь рецептом

Філе минтаю, запечене з помідорами та сиром, готується просто і швидко, але при цьому риба виходить неймовірно соковитою та смачною.

Інгредієнти:

  • минтай 600-700 гр
  • цибуля 1 шт
  • помідор 2 шт
  • сметану 3-4 ст.л
  • часник 3-4 зубчики
  • зелень сіль, перець
  • сир твердий 50-70 гр

Приготування:

  1. Цибулю чистимо, ріжемо кільцями, викладаємо у форму для запікання. Рибу ріжемо невеликими шматочками, солимо, перчимо. Викладаємо у форму для запікання на цибулю.
  2. Посипаємо дрібно порізаним часником, змащуємо сметаною і викладаємо порізані кільцями помідори. Зверху посипаємо дрібно порізаною зеленню та тертим сиром. Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 20-30 хвилин.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: