Незабутньо смачний десерт “Мілка” — справжня насолода

  • Ви досі сумніваєтеся, чи варто його готувати?

Він стане справжньою окрасою вашого святкового столу і просто ідеально його доповнить. Десерт виходить красивий, дуже ніжний і незабутньо смачний. Такий десерт сподобається і дорослим, і дітям.

Інгредієнти:

Ягоди

  • банан, полуниця, чорниця (або інші фрукти і ягоди на ваш смак)

Для бісквіта

  • 200 грамів пшеничного борошна
  • 40 грамів какао
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 1 чайна ложка соди
  • 2 курячих яйця
  • 220 грамів цукру
  • 150 мілілітрів молока
  • 50 мілілітрів рослинної олії
  • 180 мілілітрів окропу

Для крему “Пломбір”

  • 400 грамів сметани
  • 2 курячих яйця
  • 130 грамів цукрової пудри
  • 35 грамів крохмалю
  • 180 грамів вершкового масла

Для “Крем чіз”

  • 350 мілілітрів 33% вершків
  • 250 грамів вершкового сиру
  • 170 грамів згущеного молока

Для ганаша

  • 350 мілілітрів вершків 33%
  • 250 грамів шоколаду

Приготування:

Приготуємо бісквіт

  1. У миску вбиваємо яйця, додаємо цукор і збиваємо віночком.
  2. У борошно додаємо соду, сіль і розпушувач. А також какао-порошок і перемішуємо.
  3. У склянку наливаємо молоко і додаємо рослинну олію, перемішуємо.
  4. Потім в яєчну масу чергуючи додаємо рідку суміш і суху масу. В кінці додаємо окріп і перемішуємо.
  5. Готове тісто переливаємо в форму для запікання і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо протягом 30-35 хвилин.

Приготуємо перший крем “Пломбір”

  1. У сметану додаємо яйця, цукрову пудру і крохмаль.
  2. Ставимо масу на водяну баню і постійно перемішуючи варимо крем до загустіння.
  3. Потім знімаємо його з вогню, додаємо вершкове масло і перемішуємо. Готовий крем охолоджуємо.

Приготуємо другий “Крем чіз”

  1. У чашку кладемо вершковий сир, додаємо вершки і згущене молоко.
  2. Все перемішуємо віночком, для кращого збивання краще використати міксер.
  3. Додаємо в нього крем “пломбір” і обережно перемішуємо.

Приготуємо ганаш

  1. У чашку наливаємо вершки і добре нагріваємо. Додаємо до них шоколад і перемішуємо.

Збираємо десерт

  1. Охолоджений бісквіт подрібнюємо в дрібну крихту.
  2. На дно висипаємо бісквіт, просочуємо молоком і кладемо шматочки банана. Потім товстий шар крему і ще ягоди.
  3. Знову трохи бісквіта і молоко. Наносимо другий шар крему і поливаємо ганашем. Готовий десерт накриваємо кришкою і ставимо в холодильник на кілька годин. Прикрашаємо за своїм бажанням.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: