Новий салат з капусти. Так смачно, що хочеться їсти і їсти не зупиняючись

Капуста підходить не тільки для голубців і начинки пирогів і пиріжків. З овоча готують безліч смачних і корисних салатів з різними додатковими продуктами.

Інгредієнти:

  • капуста, 200 г
  • огірок свіжий, 1 шт
  • кріп, 1 пучок
  • часник, 2 зубчики
  • сіль перець
  • майонез

Для приготування млинців потрібно:

  • яйця, 3 шт
  • молоко, 50 мл
  • сіль

Приготування:

  1. Найсмачніший салат виходить з молодої капусти.
  2. Для млинців яйця перемішуємо виделкою з сіллю і обсмажуємо кілька тонких млинців, охолоджуємо і ріжемо тонкою локшиною.
  3. Капусту шаткуємо і огірок ріжемо соломкою.
  4. Часник дрібно ріжемо або пропускаємо через прес. Але краще, якщо часник буде відчуватися в страві шматочками, так і аромат зберігається довше, ніж у видавленого.
  5. Кріп, можна ще додати петрушку, дрібно січемо.
  6. Змішуємо всі інгредієнти, солимо і перчимо до смаку.
  7. Заправляємо майонезом або сметаною до смаку.
  8. Якщо салат робили з продуктів, вийнятих з холодильника, тоді відразу подаємо до столу. Можна відправити в холодильник охолоджуватись на 30 хвилин.
  9. Вдало поєднується салат з м’ясними стравами – свіжий і легкий салат, буде знижувати жирність страв і допоможе швидше засвоїтися їжі в шлунку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: