Печінковий рулет з сирною начинкою. Чудова закуска

Печінковий рулет з сирною начинкою. Чудова закуска

Представляємо Вам блюдо фантастичної краси і смаку – печінковий рулет з сирною начинкою!

Продукти:

  • Яловича печінка – 1 кг.
  • Велика морква – 1 шт.
  • Сир плавлений – 150 гр.
  •  Цибуля – 2 шт.
  • Спеції
  • Рослинна олія – ​​20 мл.
  • Часник – 2 зубки
  • Вершкове масло – 100 гр.
  • Сіль – 1 ч. Ложка

Як приготувати печінковий рулет:

  1. Підготувати печінку до тушіння, гарно помити і вирізати жили.
  2. Шаткуємо невеликими смужками – і складаємо в товстостінний посуд з невеликою кількістю олії.
  3. Пару хвилин смажимо, потім наливаємо приблизно третю частину склянки води. Тушкуємо, перевертаючи час від часу скибочки печінки, близько півгодини.
  4. Масло вершкове  повинне бути м”яке. Розминаємо його разом з плавленим сиром так, щоб вийшла однорідна крем-паста.
  5. Додаємо роздавлений пресом часничок, солимо, як нам подобається. Туди ж додаємо  приправи (це можуть бути різні мелені перці або сушені трави і так далі).
  6. Моркву нарізаємо  тоненькою соломкою або натираємо , дрібно нарізаємо цибулю або також натираємо . Овочі змішуємо і пасеруємо 6-8 хвилин на будь-якому маслі – пісному або вершковому.
  7. Тушковану печінку (охолоджену) і підсмажені овочі переправляємо в комбайн (міксер, блендер) і перетворюємо в паштет, приправляючи його за смаком перцем та іншими спеціями.
  8. Розкладаємо на кухонному столі лист кулінарного пергаменту, на ньому формуємо корж-пласт з печінкової маси.
  9. Поверх неї розподіляємо шар сирної пасти, «скочуємо» рулет і ховаємо на 4 години (а краще на ніч) в холод.

При подачі красиво нарізаємо рулетик, наприклад, скибочками навскоси. А декорувати можна гілочками кропу і зернятками граната або ягодами калини.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: