Показую як я готую омлет пишним і таким, який не осідає після охолодження

Сьогодні, я до вас із рецептом ідеального омлету, який виходить завжди вдалий із першого разу. Навіть недосвідчені господині, у яких омлет не завжди вдавався, можуть розраховувати на успіх. Омлет виходить пишний, дуже смачний і апетитний, до того ж не осідає навіть після остигання, а готується простіше не придумаєш.

Інгредієнти:

  • Яйця – 4 шт.
  • Сіль – 1/3 ч.л.
  • Молоко – 200 мл.
  • Вершкове масло – 30 гр.

Приготування:

  1. Беремо відповідну миску, розбиваємо яйця, додаємо дрібку солі та вливаємо молоко.Показую як я готую омлет пишним і таким, який не осідає після охолодження
  2. Злегка збиваємо віночком, до піни збивати не потрібно, щоб перемішати білок з жовтком і молоком.Показую як я готую омлет пишним і таким, який не осідає після охолодження
  3. Переливаємо суміш, що вийшла в миску, обов’язково додаємо невеликий шматочок вершкового масла.Показую як я готую омлет пишним і таким, який не осідає після охолодження
  4. Беремо більшу за розміром каструлю і наливаємо на дно трохи води, ставимо в неї миску з сумішшю.Показую як я готую омлет пишним і таким, який не осідає після охолодження
  5. Закриваємо кришкою та ставимо на вогонь.Показую як я готую омлет пишним і таким, який не осідає після охолодження
  6. З моменту закипання готуємо хвилин 15 за часом, потім виймаємо миску з омлетом і проходимо по краю силіконовою лопаткою.Показую як я готую омлет пишним і таким, який не осідає після охолодження

Перекладаємо на тарілку готовий омлет, залишається розрізати на порційні шматочки і подати до столу.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: