Помідори по-корейськи (дуже смачно). Холодна закуска!

  • Гострі, пікантні, соковиті і дуже смачні помідори в особливому маринаді.
Помідори по-корейськи (дуже смачно). Холодна закуска!

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • помідори – 2 кг;
  • перець болгарський і перець гострий по 2 шт;
  • часник – 2 головки;
  • зелень;
  • оцет 9% – 100 мл;
  • олія соняшникова – 100 мл;
  • сіль – 50 г;
  • цукор – 100 г.

Процес приготування закуски

  1. Для заправки за допомогою м’ясорубки або блендера подрібнюємо солодкий перець, гострий перець, часник. Попередньо очистіть перці від насіння і плодоніжок.
  2. Порада: якщо ви подрібнює м’ясорубкою, використовуйте дрібну сітку для дрібного помелу.
  3. Зелень беріть побільше і різну. Дрібно січемо і змішуємо з овочевим пюре, додаємо сіль, цукор, олію і оцет. Перемішуємо заправку.
  4. Помідори вибирайте щільного сорту, наприклад, сорт сливка, не великі. Промиваємо і ріжемо на 2 частини, відрізаємо хвостики.
  5. Маринувати будемо в трилітровій банці.
  6. На дно викладаємо трохи заправки і кладемо шар помідорів, поливаємо заправкою, кладемо наступний шар помідорів.
  7. Чергуючи таким чином і заповнюємо всю банку.
  8. Накриваємо кришкою, струшуємо і перевертаємо банку на кришку, ставимо її на тарілку і ставимо так в холодильник на 12 годин.
  9. Вранці можна їсти помідори, які зверху, біля горлечка а ті, що на дні, будуть маринуватися далі.

Порада: помідори в такому маринаді зберігаються тільки в холодильнику один тиждень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: