Помідори за цим рецептом я вперше скуштував у селі, тепер і я так готую

Такого рецепту заготівлі на зиму помідорів я не зустрічала ні в кого, але вперше спробувавши його, була шалено здивована, якими ж смачними виходять помідори!

Оригінальність цього рецепту полягає у використанні в ньому незвичайних інгредієнтів, які і надають помідорам витонченого, чудового смаку та приємного аромату.

Нам знадобиться на дві банки об’ємом 1,5 літра кожна:

  • Помідори – скільки влізе у банки.
  • Буряк – 1 штука
  • Часник – 4 зубчики
  • Гострий стручковий перець – за смаком
  • Залити кип’ятком – 1,5 літра
  • Сіль – 2 столові ложки
  • Цукор – 4 столові ложки
  • Сушена гвоздика – за смаком
  • Запашний перець – за смаком
  • Оцет 70% – 2 чайні ложки

Приготування:

Насамперед я кладу в банку буряки, нарізані невеликими смужками, далі часник, гострий стручковий перець, і поверх помідори.

Вміст банки заливаю кип’ятком, накриваю кришкою та залишаю на 15 хвилин

Як мине 15 хвилин, зливаю воду в каструлю і ставлю її на вогонь.

Додаю у воду сіль, цукор, помішую і доводжу до кипіння.

Додаю в банку з помідорами сушену гвоздику (за смаком), запашний перець (за смаком) та 70% оцет.

Заливаю в банку киплячий розсіл. Закриваю кришкою і загортаю на 24 години. Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: