Пригощаю гостей замість хліба. Оригінальний рецепт смачних і м’яких булочок

Оригінальний рецепт смачних і м’яких булочок, які можна подавати в якості хліба.

Інгредієнти:

  • борошно, 300 г
  • манна крупа, 100 г
  • сіль
  • дріжджі сухі, 0.5 ч.л
  • олія соняшникова, 1 ст.л
  • вода, 300 мл
  • морква й картопля по 2 шт
  • цибуля, 1 шт
  • часник сухий і імбир по 1 ч.л
  • перець, спеції
  • тунець консервований, 150 г
  • масло вершкове, 100 г
  • оливки, 100 г
  • жовток, 1 шт
  • кунжут

Приготування:

  1. Просіваємо борошно і змішуємо з манною крупою, сіллю і дріжджами. Вливаємо олію, перемішуємо.
  2. Вливаємо воду, перемішуємо до отримання м’якого і не липкого тіста. Накриваємо тісто і залишаємо в теплі на 1 годину.
  3. Обсмажуємо кубики цибулі, додаємо терту моркву, перемішуємо і всипаємо терту картоплю. Перемішуємо. Солимо і перчимо, додаємо ароматні трави і спеції, тушкуємо до готовності під кришкою 10 хвилин.
  4. За пару хвилин до закінчення, додаємо зелень, за бажанням часник. Охолоджуємо і додаємо різані зелені оливки.Пригощаю гостей замість хліба. Оригінальний рецепт смачних і м'яких булочок
  5. Тісто обминаємо і ділимо на порційні шматочки.
  6. Розкачуємо невеликі коржі, змащуємо розтопленим вершковим маслом, складаємо і розкачуємо. Вчиняємо так, як готують листкове тісто.
  7. Потім на кожен коржик кладемо начинку, защипуємо краї, підвертаємо і отримуємо круглі булочки.
  8. Викладаємо на деко, застелене пергаментом, змащуємо збитим жовтком і посипаємо кунжутом.
  9. Випікаємо при 180 градусах близько 20 – 30 хвилин.Пригощаю гостей замість хліба. Оригінальний рецепт смачних і м'яких булочок

Булочки виходять дивовижно м’якими і смачними, ароматними. Начинку можна змінювати на свій смак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: