Приготування супу зі смаком голубців

Голубці – безперечно, одна з найсмачніших страв у світі. Але готувати їх – завдання не з простих.

На щастя, я знайшла вихід із становища. Коли немає часу  пропоную приготувати голубцевий суп.

Виходить набагато простіше, швидше, але смак точнісінько, як у найсмачніших голубців.

Набір інгредієнтів такий самий, як і на голубці. Просто цього разу я білокачанну капусту замінила на пекінську.

Навіть у голубцях багато хто так робить, смак пекінської капусти ніжніший, погодьтеся. Та й готується вона в рази швидше.

Інгредієнти:

  • Фарш (будь-який на Ваш вибір) – 500 грам
  • Капуста – 350 грам
  • Рис – 150 грам
  • Цибулина – 1 головка
  • Морквина – 1 штука
  • Часник – 2 – 3 зубчики
  • Томатна паста – 1 ложка столова
  • Соняшникова олія – 2 ложки столові
  • Бульйон (або звичайна вода) – 1,5 літра
  • Сіль, перець – за смаком
  • Приправи та спеції – за бажанням

Приготування:

  1. Спочатку в глибокій каструлі (можна використовувати казан) обсмажити овочі – дрібно нарізану цибулю та моркву, терту на тертці або дрібно нарізану.Приготування голубців спростила у 10 разів. Готувати простіше і швидше, а смак один в один
  2. Додати в овочі томатну пасту. Обсмажувати, помішуючи, щоб овочі не підгоріли.Приготування голубців спростила у 10 разів. Готувати простіше і швидше, а смак один в один
  3. Далі у каструлю відправляється фарш. Його потрібно відразу змішати з овочами, щоб він не з’єднався в єдину грудку. Фарш обсмажується до зміни відтінку.Приготування голубців спростила у 10 разів. Готувати простіше і швидше, а смак один в один
  4. Потім додати рис. Долити воду чи бульйон.
  5. Коли закипить, потрібно додати нарізану капусту. Якщо використовується звичайна білокачанна капуста, її потрібно відразу одночасно з рисом.Приготування голубців спростила у 10 разів. Готувати простіше і швидше, а смак один в один
    Суп вийде смачніше, якщо частину бульйону (води) замінити на томатний сік.Приготування голубців спростила у 10 разів. Готувати простіше і швидше, а смак один в один
  6. За три хвилини до готовності, в суп додати сіль, перець та спеції. За бажання можна ще й додати чайну ложку цукру.Приготування голубців спростила у 10 разів. Готувати простіше і швидше, а смак один в один

Смачний ситний наваристий голубцевий суп готовий. Ви вразитесь наскільки цей суп за смаком нагадує звичайні голубці, але готовити його в 10 разів простіше і швидше, навіть у порівнянні з ледачими голубцями.

Рекомендую подавати його зі сметаною, у прикуску із чорним хлібцем.Приготування голубців спростила у 10 разів. Готувати простіше і швидше, а смак один в один

Дуже смачно. Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: