Пиріжки з картоплею із незвичайного тіста.

Багато хто не любить возитися з тістом для пиріжків, але я хочу поділитися з вами дуже простим рецептом тіста та ситної начинки з картоплі та м’ясного фаршу.

Інгредієнти:

  • борошно, 500 г
  • дріжджі, 33 г або сухі, 11 г
  • тепла вода, 1 склянка
  • цукор, 2 ст
  • сіль
  • картопля, 500 г
  • фарш, 150 г
  • молоко, 0.5 склянки
  • соняшникова олія

Приготування:

  1. Відварюємо картоплю і перетворюємо її на пюре з молоком, шматочком вершкового масла.
  2. Фарш обсмажуємо до готовності з сіллю та спеціями та змішуємо з картоплею.
  3. Порада: щоб було смачніше, фарш обсмажуємо з цибулею, часником та зеленню.
  4. У теплій воді розчиняємо сіль та цукор, вливаємо кілька ложок олії та додаємо дріжджі.
  5. Борошно просіюємо і частинами вводимо в масу, вимішуємо м’яке тісто, воно трохи буде липнути до рук, але ви змащуйте їх олією і тоді пиріжки просто формуються.
  6. Пиріжки формуємо з начинкою, обсмажуємо в олії і відразу подаємо до столу зі сметаною, розтопленим вершковим маслом, різними домашніми соусами. Вони виходять пишними, ніжними, м’якими, з найсмачнішою начинкою.Пиріжки з картоплею із незвичайного тіста. Начинка дивує своєю ситністю

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: