Рецепт домашнього морозива з кавуна. Діти його обожнюють

Сьогодні ми з вами будемо готувати дуже смачне морозиво . Його обожнюють діти і дорослі. Чудовий смаколик у літню спеку.

Складові:

  • М’якоть кавуна без кісточок – 500 г
  • Лимонний сік – 0, 5 лимона
  • Свіжа м’ята – 2-3 листочка

Як приготувати морозиво з кавуна:

  1. Зрізаємо шкірку з кавуна і очищаємо м’якоть від кісточок. Нарізаємо кавун невеликими шматочками.
    Видавлюємо сік половинки лимона.
  2. Кладемо кавун в блендер, додаємо лимонний сік і збиваємо до однорідної маси. Додаємо трохи меду, щоб підсолодити десерт.Для освіжаючого смаку, додаємо кілька подрібнених листочків свіжої м’яти.Замість листочків свіжої м’яти можна додати дрібку сушеної.
  3. Розливаємо сік по формочках. Можна використати формочки для льоду, формочки для морозива або пластикові стаканчики.
  4. Після того, як морозиво розлили по формочках, вставляємо у кожне морозиво посередині дерев’яну паличку.
  5. Ставимо десерт в морозильну камеру на ніч, щоб він застиг.

Кавунове морозиво готове!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: