Рецепт дитсадкового омлету. Смак із дитинства: високий, пишний та ніжний

Пишні та ароматні, дуже ніжні омлети у дитячому садку всі пам’ятають. За допомогою цього рецепту, у вас теж вийде таке чудове диво.

Інгредієнти:

  • яйця, 6 шт
  • молоко, 300 мл
  • вершкове масло, 50 г
  • сіль

Приготування:

  1. Продуктів ви можете взяти більше, але враховуйте, що на кожне яйце має йти 50 мл молока. Це оптимальні пропорції для пишного та смачного омлету.
  2. Перемішуємо віночком молоко із яйцями, солимо за смаком. Продукти беремо кімнатної, однакової температури.
  3. Високу форму для випічки змащуємо вершковим маслом та виливаємо яєчну масу.
  4. Духовку розігріваємо до 180 градусів та ставимо форму. Випікаємо 30 хвилин до рум’яності.
  5. Прочиняємо трохи дверцят духовки і остуджуємо 10 хвилин, потім повністю відкриваємо дверцята і остуджуємо ще 5 хвилин.
  6. Нагріваємо тарілки – якщо викладати на холодну поверхню, будь-який омлет одразу опадає.

Можна подавати з салатами з помідорів – омлет і помідори ідеально поєднуються, з м’ясною нарізкою та сирною стравою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: