Рецепт салату “Шпроти під шубою”

Цей салат вже обійшов салат оселедець під шубою. Хто встиг спробувати такий салат відразу зберігають у своїх записних книгах. Пропоную спробувати і вам.

Інгредієнти:

  • Шпроти – 150 г
  • Картопля – 2 шт
  • Морква – 1 шт
  • Буряк – 1\2 шт
  • Яйця – 2 шт
  • Майонез

Приготування:

  1. Моркву, буряк, картоплю та яйця відварюємо до готовності.
  2. Беремо роз’ємну форму, викладаємо в неї першим шаром натерту на великій тертці картоплю. Змащуємо майонезом.
  3. Потім рівним шаром викладаємо шпроти та змащуємо майонезом.
  4. Третій шар морква, натерта на дрібній тертці (її ми не змащуємо майонезом).
  5. Далі на моркву викладаємо шар яєць натертих на дрібній тертці та змащуємо майонезом.
  6. Завершальний шар буряк натертий на дрібній тертці, його можна змастити майонезом або залишити без нього, тут на любителя.

Прикрасити салат можна на свій розсуд. Приємного смаку!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: