Рецепт, як приготувати овочеві котлети з баклажанів.

Овочеві котлети можна зробити так, що їх зовсім не відрізниш від м’ясних. Страва виходить соковитою, м’якою, при формуванні не розпадаються, прекрасно поєднуються з різними гарнірами.

Інгредієнти:

  • баклажани, 2 шт
  • цибуля і морква по 1 шт
  • картопля, 4 шт
  • яйця, 2 шт
  • борошно, 4 ст.л
  • часник, 2 зубчики
  • сіль, перець, спеції, коріандр

Для приготування соусу візьміть:

  • сметана і майонез по 60 г
  • зелень, часник, сіль і перець

Приготування:

  1. Баклажани очищаємо від шкірки і разом з цибулею подрібнюємо блендером. Викладаємо на сито і даємо стекти.
  2. Моркву натираємо на середній тертці. Картоплю натираємо на грубій терці, віджимаємо.
  3. Змішуємо всі овочі, крім картоплі, заправляємо яйцями, сіллю, перцем, спеціями, зеленню, борошном.
  4. Робимо коржик з картопляної маси, всередину кладемо овочеву котлетку і формуємо більшу котлету.
  5. Обсмажуємо котлети до рум’яності з двох сторін і викладаємо у форму для запікання.
  6. Змішуємо всі інгредієнти для соусу і поливаємо котлети.
  7. Запікаємо їх при 150 градусах близько 20 хвилин або дивіться по своїй духовці.Рецепт, як приготувати овочеві котлети з баклажанів. Не відрізниш від м'ясних: смачні, соковиті і ніжні

Подаю таку апетитну страву до різних гарнірів, салатів. В самі котлетки можна ще додати трохи обсмажених печериць, тоді смак котлет буде зовсім грибним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: