Робимо курку так, що не набридає тижнями. Перетворюємо майже на шашлик на звичайній кухні

Курка в раціоні з’являється постійно, важливо вміти готувати її так, щоб вона не набридала тижнями. Цей рецепт – справжній вихід із ситуації: приготовлена по ньому курка буде на смак майже шашликом.Робимо курку так, що не набридає тижнями. Перетворюємо майже на шашлик на звичайній кухні

Шинкуємо великими кільцями по 1 білій та червоній цибулини. Курячі грудки нарізаємо великими шматочками в глибоку миску. Додаємо до м’яса сіль, чорний перець за смаком, копчену паприку, 2 столові ложки оливкової олії, стільки ж томатної пасти.

Робимо курку так, що не набридає тижнями. Перетворюємо майже на шашлик на звичайній кухні

Розігріваємо сковороду і першою обсмажуємо цибулю. Через хвилину додаємо до неї томатну пасту, вливаємо 100 мл води.Робимо курку так, що не набридає тижнями. Перетворюємо майже на шашлик на звичайній кухні

На окремій сковороді обсмажуємо до легкої золотистості курку, а потім накриваємо її підсмаженою цибулею та перемішуємо.

Робимо курку так, що не набридає тижнями. Перетворюємо майже на шашлик на звичайній кухні

Потім накриваємо кришкою і тушкуємо 10 хвилин на слабкому вогні.Робимо курку так, що не набридає тижнями. Перетворюємо майже на шашлик на звичайній кухні

Найсмачніше буде подати таку курку з гарніром із білого рису.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: