Салат “Буніто” з морквою по-корейськи

Салат “Буніто” це найніжніший і соковитий салат, який прикрасить будь-який святковий стіл. Готується він із найпростіших продуктів, які відмінно поєднуються один з одним. Спробувавши такий салат, ваші гості не залишаться байдужими.

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 250г
  • Яйця курячі – 4 шт
  • Морква по-корейськи – 130г
  • Сир твердий – 100г
  • Майонез за смаком
  • Сіль за смаком
  • Зелень для прикраси

Приготування:

  1. Куряче філе відварюємо, даємо охолонути прямо в бульйоні (так філе буде соковитим).
  2. Нарізаємо соломкою. Викладаємо курячу соломку першим шаром в салатник, робимо сіточку з майонезу.
  3. Другим шаром – морква по-корейськи та сіточка з майонезу.
  4. Третій шар – сир натертий на дрібній тертці.
  5. Четвертий шар – яєчний білок натертий на тертці та сіточка з майонезу.
  6. Завершальний п’ятий шар – яєчні жовтки, натерті на дрібній тертці.
  7. Прикрашаємо салат на власний розсуд і прибираємо настояться в холодильник на пару годин.

Салат “Буніто” готовий, приємного вам смаку!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: