Салат-рулет «Оселедець під шубою»

Оселедець під шубою, справжній цвях застілля, без якого не проходить не один свято. Ефектна подача подача всіма улюбленого салату приємно здивує ваших гостей в новорічну ніч. До речі, ми були перші, хто загорнув його в рулет. 🙂
Час приготування Час приготування 40 хвилин

Інгредієнти:

  • Буряк 2 шт
  • Морква 2 шт
  • Картопля  2 шт
  • Оселедець солоний 200 г
  • Яйца 3-4 шт
  • Цибуля 1 шт
  • Майонез за смаком
  • Зелень (для прикраси)
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. На шматочку фольги або харчовій плівці розкладаємо шар буряка і трохи солимо. Змащуємо майонезом.
  2. Буряк, моркву, картоплю і яйця відварити, очистити і натерти на тертці. Білки і жовтки окремо.
  3. Оселедець відокремити від кісток, філе розрізати на невеликі шматочки. На шматочку фольги або харчовій плівці розкладаємо шар буряка і трохи солимо. Змащуємо майонезом.
  4. Зверху викладаємо порізані білки. змащуємо майонезом
  5. Точно так же викладаємо зверху шар моркви. Змащуємо майонезом.
  6. Шар картоплі. Змащуємо майонезом.
  7. На шар картоплі з майонезом укладаємо шматочки оселедця за бажанням можна посипати дрібно нашатковану цибулею
  8. Акуратно від краю з оселедцем починаємо загортати рулет. Загорнути у фольгу і прибрати з холодильник на 2-3 години
  9. Розгорнути і посипати тертими жовтками.
  10. Розрізати на порційні шматочки і подавати, прикрасивши зеленню.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: