Салат з яйцем , молодою капустою та рибними консервами

Простий та дуже смачний рецепт салату з молодої капусти. Ми такий робимо всю весну та літо – поки сезон молодої капусти. Для цього салату можна взяти і звичайну білокачанну капусту. Також можна її замінити пекінською капустою або салатом “Айсберг” – буде також дуже смачно.

Інгредієнти:

  • капуста молода (або пекінська, салат “айсберг”) – 300-400гр
  • огірок свіжий – 1 шт
  • яйця варені – 4 шт
  • консерви рибні – 1 банка
  • сіль за смаком
  • майонез
  • зелень
  • гірчиця для заправки – за бажанням

Приготування:

  1. Шинкуємо молоду капусту, трохи солимо і злегка мнемо руками – капуста виділить сік і стане м’якою. Якщо готуєте з пекінською капустою чи “айсбергом”, тоді віджимати нічого не потрібно.
  2. Додаємо свіжий огірок, варені яйця, кладемо будь-яку зелень до смаку – на мій погляд, кріп сюди ідеально підходить.
  3. Далі додаємо рибні консерви (відділити філе, розім’яти вилкою, сік не потрібен). У цей салат добре підходить тунець, але можна взяти будь-яку іншу рибу: сайра, сардина, скумбрія, горбуша та ін.
  4. Солимо за смаком і заправляємо майонезом До речі, майонезу потрібно додавати трохи, і якщо перестаратись – буде не так смачно. Можна змішати майонез із невеликою кількістю гірчиці – салат вийде більш пікантним.

Смачний салат з молодої капусти готовий. Дуже рекомендую! Обов’язково спробуйте – упевнена, вам сподобається!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: