Смачна страва з кабачків.

Зараз напевно багато хто готує різні страви з кабачками, я також люблю цей овоч.

У мене була мета приготувати щось смачне, ситне . Ось я і приготувала ці чудові оладки. Якщо ви ще не пробували, раджу приготувати, дуже смачно вийшло.

У мене свої кабачки, у них тоненька шкірка і м’яке насіння, відповідно я не стала їх чистити і видаляти насіння. Але якщо у вас кабачки немолоді, рекомендую очистити і видалити насіння.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 1 кг
  • Філе курки – 250-300 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Цибуля – 1-2 шт.
  • Сіль і перець – за смаком

Приготування:

  1. Насамперед помила і натерла кабачок на грубій терці, віджала від зайвої вологи.Уже кілька днів готую цю найсмачнішу страву. Ділюся рецептом
  2. У чашу блендера виклала філе курки і цибулю, подрібнила в однорідну масу.Уже кілька днів готую цю найсмачнішу страву. Ділюся рецептом
  3. Виклала фарш з курки в миску, вбила яйця. Посолила, поперчила і перемішала.Уже кілька днів готую цю найсмачнішу страву. Ділюся рецептом
  4. Можна додати улюблені спеції.
  5. У мене вийшла маса не рідка і не густа, як тісто на оладки.Уже кілька днів готую цю найсмачнішу страву. Ділюся рецептом
  6. ПОРАДА! Якщо ви не віджали кабачки і вони дали багато соку, не турбуйтеся, додайте пару столових ложок борошна.
  7. Розігріла сковорідку і зовсім злегка змастила олією, в подальшому смажила на сухій сковорідці.
  8. Важливо, щоб сковорідка була антипригарна, в іншому випадку оладки прилипнуть.Уже кілька днів готую цю найсмачнішу страву. Ділюся рецептом
  9. Обсмажила оладки з двох сторін до рум’яності на середньому вогні.

Подала з часниковою сметаною. Це дуже смачно, рекомендую робити побільше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: