Смачний рибний салатик

Ну що, я вже два дні роблю цей салат і він не набрид.

До речі на другий день я зробила цей салат з зеленою цибулею, смак вийшов цікавіший, якщо любите, то рекомендую додати.

Інгредієнти:

  • Філе тріски – 400-500 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Кріп – 2 гілочки
  • Майонез і сіль – за смаком

Приготування:

  1. Для цього рецепта я приготувала тріску на пару, але можна просто зварити або запекти в духовці. Смачно буде з будь-якою білою рибою, тільки без дрібних кісток звичайно. Наступного разу спробую приготувати з рибою гарячого копчення, впевнена, буде смакота
  2. Отже, філе риби повністю охолодила і розділила на шматочки. Варені яйця нарізала на невеликі шматочки.
  3. Цибулю дрібно нарізала, моркву натерла на грубій терці. Обсмажила овочі на сковорідці з соняшниковою олією до рум’яності.
  4. Остудила овочеву зажарку і виклала в салатник.
  5. Додала майонез, нарізаний кріп, посолила і перемішала.
  6. Подати можна в загальному салатнику або в тарталетках. Салат не тече і тарталетки НЕ розмокають.

Наступного разу приготую тазик цього салату. Ділюся рецептом

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: