Смачний яблучний пиріг

Цей пиріг не даремно називається “мармеладний дивом», Хоча ніякого мармеладу в ньому немає. Просто запечені часточки яблук карамелізуються і нагадують мармелад. До речі, для пирога з яблуками найкраще використовувати кислі сорти. Тоді ви відчуєте баланс кислого і солодкого смаків.

Інгредієнти:

  • яблуко 1,5 кг
  • цукор 280 г
  • Вершкове масло 50 г
  • яйце 3 шт.
  • ванілін за смаком
  • сіль 1 дрібка.
  • пшеничне борошно 80 г

Приготування:

  1. Вимийте яблука, розріжте їх на четвертинки і половинки, видаліть середину.нарізані яблука
  2. Викладіть на дно форми шматочки вершкового масла, рівномірно засипте 100 г цукру, викладіть половину яблук, потім ще 100 г цукру і яблука,що залишилися.яблука з цукром в формі
  3. Випікайте яблука з цукром 40 хвилин при температурі 190 ° С.запечені яблука
  4. Щоб приготувати тісто, змішайте яйця з цукром, що залишився, сіллю і ваніліном. Просійте борошно і акуратно перемішайте до однорідності, щоб не зруйнувати повітряну структуру. Скористайтеся лопаткою.приготування тіста
  5. Залийте тісто у форму з яблуками і випікайте ще 20 хвилин.тісто в формі

Приготування яблучного пирога легко поєднувати з іншими домашніми справами, адже технологія дуже проста. За бажанням подавайте випічку з вершками, сметаною або навіть морозивом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: