Смажені котлети по-німецьки — виходять дуже ніжні, з вершковим ароматом

  • Рецепт який точно сподобається!

Котлети виходять дуже смачні, соковиті і ароматні. Ніяких дивовижних продуктів не буде потрібно, за складом все досить просто і доступно. Але деякі нюанси роблять їх незвичайними і дуже смачними, виходить набагато цікавіше, ніж наші прості класичні котлети.

А все завдяки додаванню деяких інгредієнтів. А ще потрібно обов’язково дати готовим котлет постояти під кришкою перед подачею, вони стануть м’якими і соковитими,.

Інгредієнти:

  • фарш — 1 кг
  • батон або білий хліб — 4 скибочки
  • часник за смаком
  • молоко — 100 мл
  • гірчиця — 2 ч. л
  • яйця — 2 шт
  • цибуля — 2 шт
  • сіль, перець, спеції, зелень
  • масло вершкове — 50 г

Приготування:

  1. Заливаємо батон молоком на 10 хвилин, потім віджимається від рідини.
  2. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо на вершковому маслі до золотистого  кольору.
  3. Змішуємо фарш з подрібненим часником, з розмоклим в молоці батоном, обсмаженою цибулею, перцем, сіллю, спеціями і гірчицею.
  4. Додаємо подрібнену зелень.
  5. Формуємо руками котлети, паніруємо в дрібних сухарях і обсмажуємо на середньому вогні на рослинній олії по 2-3 хвилини з кожного боку.
  6. У готові котлети додаємо кілька шматочків вершкового масла і тушкуємо кілька хвилин. Котлети вийдуть дуже ніжні і з вершковим ароматом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: