Соковита скумбрія з овочами на сковороді: смачна риба без запаху

Процес приготування дуже незвичайний. Вам не потрібно обсмажувати шматочки риби або тушку. Просто загорніть філе скумбрії з міксом овочевим у фольгу і відправте на сковороду. Жодних жирних бризок на плиті та стінах, а головне — ваша кухня повністю захищена від запаху.

Інгредієнти:

  • Скумбрія – 2 шт.
  • Болгарський перець – 0,5 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Кабачок – 1 шт.
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Оливкова олія – 80 мл
  • Паприка – 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) – 0,5 ч. л.
  • Базилік – 1 ч. л.
  • Перець чилі – 0,3 ч. л.

Приготування:

  1. Розберіть тушки риби на філе, видаліть усі кістки, залиште шкіру. Зробіть хрестоподібні надрізи по всій зовнішній стороні філе.Соковита скумбрія з овочами на сковороді: смачна риба без запаху
  2. Для маринаду змішайте оливкову олію із лимонним соком. Додайте всі спеції, посоліть за смаком і перемішайте.Соковита скумбрія з овочами на сковороді: смачна риба без запаху
  3. Рясно змастіть рибу соусом із двох сторін. Залиште маринуватися, поки нарізатимете овочі.Соковита скумбрія з овочами на сковороді: смачна риба без запаху
  4. Наріжте цибулю півкільцями, а болгарський перець та невеликий кабачок соломкою. Змастіть фольгу соусом і викладіть чверть овочів та накрийте їх одним філе скумбрії. Повторіть шари.Соковита скумбрія з овочами на сковороді: смачна риба без запаху
  5. Так само викладіть другу половину інгредієнтів. Накрийте рибу з овочами фольгою та добре запечатайте краї. Викладіть конверти на суху розігріту сковороду та готуйте на середньому вогні 25 хвилин.Соковита скумбрія з овочами на сковороді: смачна риба без запаху

Подавати рибну страву можна прямо у фользі, тоді посуд мити не потрібно буде. Тушкована з овочами скумбрія просочується їх соком і віддає свій. У результаті ви отримуєте смачну вечерю без особливих турбот.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: