Сир більше не лежить просто в холодильнику! Роблю з нього “смакоту” всього за 10 хвилин. Пальчики оближеш

Іноді у мене виникає ситуація, що сиру в холодильнику багато, а їсти його ніхто не хоче.

Тоді я готую цей чудовий десертик лише за 10 хвилин.

Інгредієнти:

Для основної маси:

  • Сир (будь-якої жирності) – 400 грам
  • Банани – 3 штуки
  • Вершкове масло – 70 грам
  • Цукровий пісок – 3 столові ложки
  • Ванільний цукор – 1 чайна ложка

Для шоколадного покриття:

  • Какао-порошок – 2 столові ложки
  • Цукровий пісок – 2 столові ложки
  • Сметана – 2 столові ложки

Для прикраси (не обов’язково, але так смачніше) можна використовувати все, що душа забажає. У мене це цукати та волоські горіхи.

Приготування:

  1. У мисці замішуємо 70 г вершкового масла і 3 ложки цукрового піску. Намагаємось перетерти їх до максимально однорідної маси.
    Порада: використовуйте м’яке масло, не з холодильника. Крижане навряд чи піддасться приготуванню.
    Сир більше не лежить просто в холодильнику! Роблю з нього "смакоту" всього за 10 хвилин. Пальчики оближеш
  2. Далі додаємо 1 чайну ложку ванільного цукру та 400 грам сиру. Змішуємо їх лопаткою.Сир більше не лежить просто в холодильнику! Роблю з нього "смакоту" всього за 10 хвилин. Пальчики оближеш
  3. Для досягнення максимально однорідної маси використовуємо блендер.
  4. Зрештою, у вас вийде відмінний крем для нашого десерту!
  5. 1 шаром укладаємо частину крему на довгу тарілку. Викладаємо банани, а потім зверху також покриваємо їх кремом. Намагаємось максимально заповнити всі порожнечі.Сир більше не лежить просто в холодильнику! Роблю з нього "смакоту" всього за 10 хвилин. Пальчики оближеш
  6. Між тими бананами кладемо ще один. Рівно укладаємо наш крем із сиру.Сир більше не лежить просто в холодильнику! Роблю з нього "смакоту" всього за 10 хвилин. Пальчики оближеш
  7. Рівняємо загальну форму всього десерту приблизно до тієї, що на фотографії.Сир більше не лежить просто в холодильнику! Роблю з нього "смакоту" всього за 10 хвилин. Пальчики оближеш
  8. Звичайно ж, вона може змінюватися виходячи з того, яку тарілку використовуватимете, але ж я рекомендую щось схоже на мою.
  9. Готуємо шоколадну глазур. В окремій мисці змішуємо по 2 столові ложки какао-порошку, сметани та цукру.Сир більше не лежить просто в холодильнику! Роблю з нього "смакоту" всього за 10 хвилин. Пальчики оближеш
  10. Ретельно перемішуємо до утворення однорідної маси.
  11. Розподіляємо глазур по верху сирної форми. Я розподіляла її спеціальним силіконовим пензликом.Сир більше не лежить просто в холодильнику! Роблю з нього "смакоту" всього за 10 хвилин. Пальчики оближеш
  12. Зверху (за бажанням) прикрашаємо десертик. У мене були волоські горіхи та цукати, тому я використала їх.
  13. Відправляємо десерт у холодильник мінімум на годину.
  14. Зрештою, отримуємо ось таку красу!Сир більше не лежить просто в холодильнику! Роблю з нього "смакоту" всього за 10 хвилин. Пальчики оближеш
  15. Подібний сир буде їсти кожна дитина, навіть найпримхливіша. І корисно, і дуже смачно! Перевірено роками! Сир більше не лежить просто в холодильнику! Роблю з нього "смакоту" всього за 10 хвилин. Пальчики оближеш

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: