Торт повітряний та ніжний. Ніякої духовки та без желатину

Гарний, ніжний, простий у приготуванні із звичайного набору продуктів. Такий тортик ви можете зробити до приходу гостей на святковий стіл і просто так порадувати всю сім’ю.

Інгредієнти:

  • печиво шоколадне, наприклад, крекер, 250 г
  • масло вершкове, 120 г
  • кремовий сир, як філадельфія або вершковий, 450 г
  • пудра цукрова, 2.5 ст
  • шоколад білий; 3.5 плитки
  • вершки жирні, 400 мл
  • шоколад для декору

Приготування:

  1. Печиво подрібнюємо за допомогою блендера, масу змішуємо з розтопленим вершковим маслом і висипаємо у форму, в якій робитимете торт. Утрамбовуємо шар і відправляємо в холодильник застигати.
  2. Для крему змішуємо сир із пудрою.
  3. Охолоджені вершки збиваємо до пишності міксером.
  4. Шоколад ламаємо на шматки і розтоплюємо зручним для вас способом.
  5. Перекладаємо шоколад до сирного крему, збиваємо і вводимо частинами вершковий крем. Збиваємо до однорідності.
  6. Викладаємо крем на корж у форму.
  7. Зверху посипаємо дрібними шматочками шоколаду білого або молочного та відправляємо в холодильник на ніч, щоб крем-суфле добре захолонув.
  8. Якщо хочете, можна ще подрібнити печиво та обсипати ним боки торта.

Десерт виходить  дуже ніжним, у міру солодким, справжнє святкове диво.Торт повітряний та ніжний. Ніякої духовки та без желатину

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: