Вершкова паста по-новому

Сьогодні готуємо вершкову пасту. Роблю я її без сиру та помідорів, але незважаючи на це, вона виходить супер вершкова, ніжна та ситна. Інгредієнти необхідні доступні, вони продаються в будь-якому мережевому магазині. Спробуйте, впевнена, що вам такий варіант пасти дуже сподобається!

Інгредієнти:

  • макарони (у сирому вигляді) – 200 г
  • креветки розморожені – 200 г
  • цибуля – 2 шт.
  • часник – 1 зубчик
  • перець болгарський – 1 шт. (200 г)
  • сіль за смаком
  • перець чорний мелений – за смаком
  • соняшникова олія – 35 мл
  • вершкове масло – 20 г
  • вершки (30%) – 250 мл
  • соус песто – 3 ч.л.

Приготування:

  1. Для приготування пасти відварюємо макарони згідно з інструкцією на упаковці. Макарони можна брати будь-якої форми.
  2. Далі в сковороді розтоплюємо 20 г вершкового масла і додаємо до нього 35 мл олії. Добре нагріваємо їх і всипаємо цибулю, нарізану на півкільця. Тут у мене 2 цибулини. Пасеруємо її до м’якості близько хвилини.
  3. Тепер до цибулі додаємо 200 г болгарського перцю. Для соковитості фарб я завжди беру перець різного кольору. Також на даному етапі пропускаємо через прес 1 зубчик часнику. Він надає готовій страві пікантності, але в той же час не перебиває смак інших інгредієнтів. Перемішуємо овочі та обсмажуємо протягом двох хвилин, постійно помішуючи.Готую вечерю за півгодини на шістьох: вершкова паста по-новому
  4. Потім кладемо креветки. Беремо саме дрібні, салатні. Заздалегідь їх розморожуємо та в розмороженому вигляді їх має бути 200 г.Готую вечерю за півгодини на шістьох: вершкова паста по-новому
  5. Всипаємо чорний мелений перець до смаку, також додаємо дрібку солі, перемішуємо. Загалом креветки з овочами обсмажуємо не більше хвилини.
  6. Далі кладемо відварені макарони, перемішуємо їх з овочами та креветками та вливаємо 250 мл жирних вершків.Готую вечерю за півгодини на шістьох: вершкова паста по-новому
  7. Раджу брати вершки жирністю не менше 30%, тоді смак у пасти виходить вершковим і ніжнішим.
  8. І відразу додаємо ще 2 ч. л. соусу песто.
  9. Перемішуємо, пробуємо на смак, якщо необхідно підсолюємо і кладемо ще 1 ч.л. соусу.
  10. Я не кладу відразу всю порцію песто у страву, а регулюю смак пасти частковим додаванням.
  11. Перемішуємо всі інгредієнти разом протягом хвилини та вимикаємо вогонь. Подаємо гарячу пасту, присипаємо свіжою подрібненою петрушкою.Готую вечерю за півгодини на шістьох: вершкова паста по-новому

Паста з креветками виходить супер вершкова, ніжна та ситна. Спробуйте, впевнена, що вам такий варіант пасти дуже сподобається!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: