«За останній шматок цього рулету у нас за столом сперечаються»: ніжний рулет без яєць, борошна і духовки (готую буквально за 10 хвилин)

Цей рулет виходить набагато смачніше бісквітного, при цьому готується просто і швидко ( без яєць, без борошна і без духовки ). Ніжний, ароматний і повітряний! Спробуйте – Вам сподобається.

Інгредієнти:

  • Печиво з какао – 350 грам
  • Розтоплене вершкове масло – 30 грам
  • Молоко – 130 мілілітрів

Крем:

  • Маскарпоне – 120 грам
  • Підсолоджені збиті вершки – 200 мілілітрів

Прикраса:

  • Розтоплений шоколад
  • Подрібнений фундук
  • Зацукровані вишня
  • Листя м’яти

Приготування:

  1. Шоколадне печиво подрібнюємо до крихти.
  2. Наливаємо розтопленого вершкового масла, половину молока і перемішуємо.
  3. Вливаємо, що залишилося молоко і змішуємо руками.
  4. У чисту тарілку викладаємо маскарпоне, вливаємо вершки і збиваємо міксером.
  5. Шоколадну масу викладаємо на пергамент і розгортаємо в прямокутник 35х25 см.
  6. Викладаємо крем і загортаємо в рулетик.
  7. Звертаємо в пергаментний папір і прибираємо в холодильник на дві години.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: