Ось, як правильно використовувати маску з крохмалю. Ефект ботоксу за 15 хвилин

У минулому, ботокс застосовували лише для пацієнтів з паралічем, адже це допомагало розслабити м’язи та повернути обличчю симетрію. Згодом, цей препарат почали активно використовувати у косметології, аби зробити обличчя привабливішим та розгладити всі зморшки.

Якщо ви не фанат ін’єкцій та й не готові витрачати на цю процедуру скажені гроші, пропонуємо вашій увазі чудову альтернативу — маска з крохмалю!

Яєчний білок і крохмаль в косметології

Крохмаль надзвичайно корисний для шкіри нашого обличчя, оскільки він містить в собі  вітаміни (С, РР), вуглеводи, білки й важливі мінеральні речовини , такі як калій, кальцій, фосфор, залізо.

Окрім того, варто враховувати, що крохмаль гіпоалергенний та підходить абсолютно всім. Він допомагає боротися з пігментними плямами, синцями та почервоніннями.

Яєчний білок містить в собі цинк, кальцій, селен, вітаміни А, В, Е і D, фолієву кислоту, залізо, фосфор і йод. Підходить цей продукт усім типам шкіри, а також допомагає приховати вікові зміни.

Рецепт маски

Інгредієнти:

  • Крохмаль — 2 ч. л.;
  • Білок — 1 шт.

Приготування та застосування:

  1. Збиваємо білок до утворення густої піни.
  2. Додаємо крохмаль й добре все розмішуємо до однорідності.
  3. Маску наносимо на очищену шкіру обличчя, шию, руки та зону декольте.
  4. Коли перший шар маски підсохне — наносимо другий, а потім третій.
  5. Після цього, чекаємо доки маска висохне й ретельно змиваємо її водою.
  6. Після процедури наносимо живильний крем.
  7. Для помітного та тривалого результату маску необхідно робити щодня, протягом 21 дня.

Умивання крохмалем

Ця процедура допоможе вам зробити шкіру еластичнішою та пружнішою. Просто змішайте 1 ч.л. крохмалю та 1 л чистої води. Вмиватися таким засобом потрібно вранці та ввечері. Після цього, вмиваємося звичайною водою та наносимо на шкіру крем.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: