Неймовірно смачні баклажанові рулетики з пікантною начинкою
Незрівнянна сезонна закуска, від якої всі будуть у захваті!
Готуються ці рулетики дуже швидко і просто, а з’їдаються ще швидше… відірватися від них просто неможливо! Смачні і в теплому, і в холодному вигляді, але, як на мене холодні вони просто незрівнянні! Пригощайтесь на здоров’я!
Інгредієнти:
- 2-3 довгих баклажани
- 2 ріпчасті цибулини
- 1 велика морквина
- 1 солодкий червоний перець
- 2 середні помідори
- 3 зубчики часнику
- сіль, цукор, оцет (винний або яблучний) за смаком
- рослинна олія для смаження
Приготування:
Баклажани вимити, зрізати кінчики і плодоніжку. Нарізати упоперек на тонкі пластини завтовшки 3-4 мм, посипати сіллю і залишити на 30 хвилин, щоб вийшла гіркота.
Тим часом приготувати начинку.
Для цього цибулю нарізати тонкими півкільцями, моркву потерти на крупній тертці, перець порізати тонкою соломкою, помідори тонкими скибочками.
У сковороді розігріти трохи рослинного масла і обсмажити цибулю до золотистого кольору. Додати моркву, обсмажити кілька хвилин і викласти перець, а ще через кілька хвилин помідори. Тушкувати все разом до готовності овочів. Зняти з вогню.
До готових овочів додати часник, пропущений через прес, оцет, сіль і цукор за смаком. Перемішати.
Баклажани промити під проточною водою і обсмажити на рослинному маслі з двох сторін.
На кожну пластинку баклажана викласти ложку начинки і скрутити в рулетик.
Все! Можна пригощатися і насолоджуватися!