Дуже простий у приготуванні і незрівнянний на смак заливний пиріг з ягодами

Приготуйте – і ви не пошкодуєте!

Складові:

Тісто:

● яйце – 2 шт.
● цукор – 100 гр.
● розпушувач – 1 ч.л.
● маргарин або вершкове масло – 120 гр.
● борошно 350-400 гр.

Для начинки:

● будь-які ягоди – 200-250 гр.

Для заливки:

● яйце – 2 шт.
● сметана – 200 гр.
● цукор – 100 гр.
● борошно – 2 ст.л.

Приготування:

Яйця збити з цукром. Додати розтоплений маргарин. Розмішати розпушувач з борошном і додати в тісто. Замісити тісто. Тісто має вийти як м’який пластилін.

Прибрати в холодильник на час приготування заливки.

Для заливки збити яйця з цукровим піском, додати сметану, борошно. З тіста зробити дно і високий бортик, щоб не вилилася заливка. Викласти ягоди і залити заливкою.

Випікати 35 хв. Пирогу дати охолонути.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: