Квасолевий салат з томатами

  • Сезонний, корисний, поживний та дієтичний салат, джерело клітковини та вітамінів.
  • Квасолевий салат з помідоринами доволі легко та швидко готується з різноманітної приготовленої квасолі та різних томатів.
  • Тут можна бути креативним і додавати інші овочі, бобові, пряні трави чи листя розмаїтого салату.
  • Особливо квасолевий салат полюбляють німці. різновиди таких салатів також популярні у східній Європі та Америці.
Квасолевий салат з помідоринами
  • 300 г дрібної білої квасолі
  • 300 г кольорової дрібної квасолі
  • 300 г різноманітних дрібних томатів
  • 1 авокадо
  • 1 синя цибулина
  • сік лимона
  • дрібка цукру
  • 100 мл оливкової олії
  • 1 столова ложка посіченої петрушки
  • сіль, перець

Уже готову варену квасолю відцідити, промити під проточною водою та залишити щоб стекла на декілька хвилин.
Цибулю нарізати скибками покласти у салатницю, посолити, додати щіпку цукру і сік з лимону ,щоб маринувалася.
Томати помити й розрізати навпіл, посікти петрушку.
До цибулі додати добре зціджену квасолю, Томати, петрушку та усе приправити сіллю, перцем та олією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: