Салат з руколою та чері

Салат з руколою та чері

Рукола має злегка гіркуватий горіховий присмак. У поєднанні з томатами Чері, сиром і кедровими горішками виходить чудовий, смачний і корисний салат. Рослина містить багато кальцію, магнію та вітамінів групи А, С і К. Калорійність такого салату дуже мала, тому його можна їсти у великих кількостях без шкоди для фігури. Рукола є також джерелом клітковини, тому надає відчуття ситості на довгий час.

Інгредієнти:

    • Рукола 150 г.
    • Помідори “Чері” 10-15 шт.
    • Сир твердий 100 г.
    • Горіхи кедрові 1 ст. л.
    • Оливкова олія 2 ст. л.
    • Соєвий соус 2 ст. л.

Приготування:

    1. Розріжте помідори на дві або чотири частини. Замість Черрі можна взяти звичайні томати.
    2. Рукколу промийте, обсушіть та крупно наріжте. З’єднайте з помідорами Черрі в одній мисці.
    3. Візьміть будь-який твердий сир і наріжте його тонкими слайсами, а після – довільними кубиками. Висипати в салатну миску.
    4. Частину сиру відкладіть і натріть на тертці, щоб посипати їм салат.
    5. Додайте в салат жменю кедрових горіхів, тертий сир і перемішайте.
    6. Заправляємо салат столовою ложкою оливкової олії та соєвого соусу.
    7. Після можна відразу ж подавати до столу. Закуска добре поєднується з сиром, сухариками, креветками, тунцем або сьомгою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: