Торт з бананами, без випічки! З приготуванням впорається навіть дитина

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • банани – 4 шт;
  • молоко – 1 л;
  • сметана жирна – 180 г;
  • цукор – 200 г;
  • печиво – 400 г;
  • суміш для пудингу – 3 пакетика (по 40 г);
  • масло вершкове – 200 г.

Для прикраси торта:

  • шоколад молочний – 50 г;
  • вершки жирні – 200 мл;
  • цукрова пудра – 2 ст.л.

Змішуємо молоко (300 мл) з сумішшю для пудингу і перемішуємо до однорідності.

Молоко (700 г) ставимо на вогонь і змішуємо з цукром, потім вливаємо суміш молока з пудингом, варимо 8 хвилин. Знімаємо з вогню і додаємо вершкове масло, вимішуємо до однорідності.

Кришимо печиво і змішуємо з кремом.

Форму застеляємо пергаментом і викладаємо частину маси, добре її розподіляємо по формі рівномірним шаром.

Банани ріжемо уздовж на дві частини і кладемо на масу в форму. Зверху викладаємо масу, що залишилася і вирівнюємо її.

Ставимо торт в холодильник на 2 години.

Вершки холодні збиваємо з пудрою і викладаємо крем на торт, посипаємо його тертим шоколадом.

До бананів можна додати шматочки консервованого ананаса або персика. В якості прикраси торта також підходять найрізноманітніші фрукти і ягоди, шматочки мармеладу або зефіру, горіхи і мигдальні пелюстки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: